Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Elektronikai hulladék gyűjtés

Ingyenes lakossági elektronikai hulladék gyűjtés az Elektronikai Hulladékhasznosító Kft. szervezésével.

A használaton kívüli elektromos és elektronikai eszközök, berendezések, valamit lemerült akkumulátorok gyűjtése.

2021. február 8-12-ig (hétfőtől-péntekig) munkaidőben, vagy 2021. február 13-án (szombaton) 8.00-12.00 óráig adhatja le a Községháza hátsó udvarában, illetve aki 2021. február 12-én reggel 7 óráig kiteszi az ingatlana elé, azt az önkormányzat dolgozói elszállítják.

Ha segítséget szeretne igénybe venni a kirakás során vagy egyéb kérdés esetén hívható telefonszám: 20/260-3560. A begyűjtés napjain a begyűjtő pontra mindenki elhozhatja működésképtelen, használaton kívüli, árammal, elemmel, vagy akkumulátorral működő eszközeit, egész berendezéseit, lemerült akkumulátorait! Illetve minden olyan elektronikai berendezést át tudnak venni, amiből vezeték jön ki. Pld.: (hűtő, fagyasztó, mosógép, porszívó, elektromos konyhai berendezések, számítógépek, nyomtatók, fénymásolók, telefon, rádió, video berendezések, elektromos kerti gépek, barkácsgépek, játékkonzolok stb.)

A háztartásokban sok elektronikai hulladék képződik, amelyeket nem szabad a szemétgyűjtőbe dobni, ugyanakkor elszállításuk gondot okoz. Akadályozzuk meg, hogy valamelyik árokparton, erdőszélén kössenek ki ezek a berendezések, avatatlan kezek által szétszedve, súlyosan szennyezve a talajt, a bennük lévő nehézfémektől és egyéb veszélyes kemikáliáktól!