Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Gallyazás

Az E.ON Tiszántúli Áramhálózati Zrt. és a Béres Erdészeti Szolgáltató Kft. felkéri a községben lévő ingatlanok tulajdonosait, hogy a telkek előtti közterületen a fák, és egyéb növényzetek gallyazását 2020. augusztus 23-ig végezzék el úgy, hogy ne közelítse meg a kisfeszültségű villamos vezetéket 2 m, középfeszültségű vezetéket 5 m távolságban.

A hálózatot veszélyesen megközelítő fák és egyéb növényzet gallyazása, eltávolítása előtt az élet-, baleset- és vagyonbiztonság érdekében — egyeztessék az elvégzendő feladatokat és azok végrehajtási feltételeit az E.ON Zrt. illetékes szervezetével a 36-56/506-131 telefonon vagy várják meg a szakembereket.

Felhívjuk a figyelmüket, hogy amennyiben nem végzik el a gallyazási tevékenységet 2020. augusztus 23-ig, azután az E.ON Zrt. által megbízott cég fogja a gallyazást elvégezni, és a megbízott cég által végzett munkálatokért reklamációt nem fogadnak el. Ezen munkálatok csak a biztonsági övezet nagyságát veszik majd figyelembe, az esztétikai érdeket nem. Kérjük, hogy olvassák el az E.ON Zrt. mellékelt felhívását is.