Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Szeretetdoboz – jótékonysági akció

Idén sajnos elmarad a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat évek óta oly sikeres és kedvelt karácsonyi jótékonysági süteményvására. De nem maradunk jótékonysági akció nélkül, ezért a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat csatlakozott a Magyar Református Szeretetszolgálat „Szeretetdoboz” akciójához, és erre kérjük a megye lakosait, állami és civil szervezeteit, önkormányzatait és vállalkozóit is!

A jótékonysági kezdeményezés ország- és megyehatáron belül és azon túl (pl. Kárpátaljára) juttatja el rászoruló családokhoz az összegyűlt szeretetdoboz adományokat.

MI KERÜLJÖN A DOBOZBA?

Konzerv / Tea / Rizs / Száraztészta / Cukor / Édesítőszer / Bébiétel / Kávé / Lencse / Étolaj / Szappan / Fogkrém / Fogkefe / Tusfürdő / Liszt / Mosószer / Édesség

A Jász-Nagykun-Szolnok megyei adományokat a csatolt plakáton feltüntetettek szerint, november 11 – december 4. között munkanapokon 8:00 – 16:00 óra között Szolnokon, a Megyeházán leadhatják a segíteni szándékozók.

Hubai Imre, a megyei közgyűlés elnöke ebben az időszakban, hétfőnként 14:00 – 15:00 óra között személyesen veszi át az adományokat a Megyeháza aulájában.

Tavaly 500 szeretetdobozt tudtak kiosztani rászoruló családoknak, idén 2020 szeretetdoboz átadása a cél!

Az akcióról részletesebben ezen a linken található információ: https://szeretetdoboz.jobbadni.hu/programrol