Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Településrendezési terv partnerségi egyeztetés

Jászboldogháza Község Önkormányzat Képviselő-testülete 7/2023.(II. 15.) sz. Kt. határozatával döntött Jászboldogháza Község Településrendezési eszközeinek módosításáról.

A módosítás tárgya: Jászboldogháza Község településrendezési eszközeinek módosítása a külterületen a 120 sz (Budapest Keleti – Szolnok) vasúti fővonal vasúti forgalmat akadályozó jelentős műszaki és forgalmi akadályok felszámolása megvalósítása érdekében.

A partnerségi és előzetes tájékoztatási dokumentáció a Polgármesteri Hivatal titkárságán ügyfélfogadási időben megtekinthető.

A helyi kötelező partnerségi egyeztetés a 419/2021. (VII. 15.) Korm.rendelet 62.§ (1) bek. b) pontja értelmében az E-Tér felületen zajlik.

Az E-Tér felületen történő véleménynyilvánítás folyamata a következő:

Partner az IDM-ben legalább Magányszemélyként regisztrált legyen és a rendszerbe bejelentkezzen. A regisztrációhoz segédletet az OÉNY regisztrációs segédlet oldalon talál. (https://www.eepites.hu/sites/default/files/csatolmanyok/utmutato_az_oeny_regisztraciohoz_2.pdf)

A fenti leírást részletesebben és ábrákkal kiegészítve a Felhasználói kézikönyv – E-TÉR című dokumentum 5. és 7. fejezetében talál.

Fontos, hogy az előzetes véleményezési szakaszban csak a partner ad véleményt, a véleményezési szakasz kezdetétől számított 10 napon belül a 419/2021. (VII. 15.) Korm.rendelet 68.§ (2) a) pontja értelmében!

A településrendezési terv módosítással kapcsolatban lakossági fórum kerül megrendezésre 2023. március 13-án, 14:00 órakor

a Polgármesteri Hivatalban, melyre a Partnereket tisztelettel meghívjuk.

Amennyiben az E-tér felületen a partnernek nincs lehetősége véleményt feltölteni, úgy véleményét az Önkormányzat felé írásban eljuttathatja a hivatal@jaszboldoghaza.hu email címre, vagy személyesen beadhatja ugyanazon határidőig, mint az E-tér-ben történő feltöltési lehetőség, vagyis a véleményezési szakasz kezdetétől számított 10 napon belül.

Koczáné Dr. Fehérváry Mária
polgármester