Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Vágányzár!

A MÁV-START Zrt. tájékoztatta az Igazgatóságot, hogy 2020. március 31-től 2020. április 2-ig aJászberény – Jászboldogháza-Jánoshidaállomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt a 82 sz. Hatvan  – Szolnokvasútvonalon a mellékletben szereplő vonatok módosított menetrend szerint közlekednek.

Jászberény – Jászboldogháza-Jánoshida állomások között vonatpótló autóbuszok közlekednek.

A vonatpótló autóbusz útvonala jelentősen eltér a közforgalmú vasúti menetrendtől, a járatok Portelek vasútállomás helyett az Imrédi úti elágazásnál kijelölt autóbusz megállóhelyen állnak meg.

2020. április 3-tól 2020. április 5-iga Hatvan – Jászberényállomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt a 82 sz. Hatvan  – Szolnokvasútvonalon a mellékletben szereplő vonatok módosított menetrend szerint közlekednek.

Hatvan – Jászberényállomások között vonatpótló autóbuszok közlekednek.

A vonatpótló autóbuszok Pusztamonostor vasútállomást nem érintik, a 32. sz. főúton a Községháza autóbusz megállóhelyen állnak meg.

2020. április 6-tól 2020. április 8-ig a Jászboldogháza-Jánoshida – Újszászállomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt a 82 sz. Hatvan  – Szolnokvasútvonalon a mellékletben szereplő vonatok módosított menetrend szerint közlekednek.

Jászboldogháza-Jánoshida – Újszászállomások közöttvonatpótló autóbuszok közlekednek.

Újszász – Szolnok állomások között több vonat helyett a Vámosgyörk-Szolnok, valamint Budapest-Újszász-Szolnok viszonylatú vonatokkal biztosítjuk az eljutást.

A módosított menetrendeket a csatolt hirdetmények tartalmazzák.