Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Vízhálózat tisztítás

Ezúton tájékoztatjuk Jászboldogháza község lakosságát, hogy a Jászsági Ivóvízminőség-javító projekt keretében az ivóvízhálózaton 2015. május 4.-től 2015. május 8.-ig hálózattisztítási munkákat végeznek. A megjelölt napokon 8-17 óra között a vízszolgáltatás részlegesen szünetelhet.

A tisztítás ideje alatt az ivóvíz zavarossá válhat, mely a munkák befejezését követően a kerti csap rövid idejű megnyitásával letisztul.

Kérjük, hogy a megjelölt időpontokban az ivóvízzel üzemelő berendezéseket (mosógép, mosogatógép, bojler, stb.) ne használják, és szociális célra (főzés,WC öblítés, kézmosás stb.) előzetesen vételezzenek vizet.

A nem szabványszerű vízhálózati rákötések és bekötések esetében keletkező károkért sem a kivitelező, sem a TRV Zrt., sem Jászboldogháza Község Önkormányzata nem vállal felelősséget. Az ilyen és ehhez hasonló esetek elkerülése érdekében a mosatás ideje alatt a vízóráknál elhelyezett csapokat célszerű zárva tartani.

Az esetlegesen felmerülő kérdéseikkel kapcsolatban keressék Szöllősi Péter vízművezetőt a 06-70/935-6414 telefonszámon.

Hálózatmosatással érintett utcák:

Május 4-5-ig Május 6-8-ig
Alkotmány utca
Arany János utca
Árpád utca
Bajnok utca
Deák Ferenc utca
Dózsa György utca
Hunyadi János utca
Kossuth Lajos utca
Lehel utca
Petőfi Sándor utca
Rákóczi Ferenc utca
Rét utca
Szegfű utca
Tavasz utca
Tompa Mihály utca
Vasút utca
Vezér utca
Virág utca
Zrínyi Miklós utca
Kiss utca
Szellő utca
Lőtér utca
Liszt utca
Rózsa utca
Bocskai utca
Ág utca
Széchenyi utca
Május 1. utca
József Attila utca
Radnóti utca
Rákóczi Ferenc utca

Amennyiben a hálózatmosatás során és azt követően bármilyen vízszolgáltatási hibát (Pl. nem folyik a csapból a víz, csőtörés jelét tapasztaljak az ingatlan előtt) észlelnek, kérjük jelezzék a 06-70/935-6414 telefonszámon.

A munkavégzés ideje alatt okozott esetleges kellemetlenségekkel kapcsolatban kérjük a lakosság szíves megértését és türelmét.

TRV Zrt