Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Vízkorlátozás

Ezúton tájékoztatjuk Jászboldogháza község lakosságát, hogy a Jászsági ivóvízminőség-javító projekt keretében az ivóvízhálózaton 2015. október 29-én és 30-án 8-18 óra között kiviteli munkákat (tolózár cserék, mosatási csomópontok és tűzcsapok kiépítése) végeznek.

2015. október 29-én a megjelölt utcákban és október 30-án az egész településen 8-18 óra között a vízszolgáltatás részlegesen szünetelhet. A kiviteli munka ideje alatt az ivóvíz zavarossá válhat, mely a munkák befejezését követően a kerti csap rövid idejű megnyitásával letisztul.

2015. október 29-én 8-13 óra között a vízszolgáltatás részleges szünete a következő utcákat érinti:

Kis utca teljes szakasza
Szellő utca teljes szakasza
Lőtér utca teljes szakasza
Rákóczi utca Kiss utca és Lőtér utca közti szakasza

2015. október 29-én 13-18 óra között a vízszolgáltatás részleges szünete a következő utcákat érinti:

Vezér utca teljes szakasza
Lehel utca teljes szakasza
Zrínyi utca Vezér utca és Aranya J. utca közti szakasza

Kérjük, hogy a megjelölt időpontokban az ivóvízzel üzemelő berendezéseket (mosógép, mosogatógép, bojler, stb.) ne használják, és szociális célra (főzés,WC öblítés, kézmosás stb.) előzetesen vételezzenek vizet.

A nem szabványszerű vízhálózati rákötések és bekötések esetében keletkező károkért sem a kivitelező, sem a TRV Zrt., sem Jászboldogháza Község Önkormányzata nem vállal felelősséget. Az ilyen és ehhez hasonló esetek elkerülése érdekében a mosatás ideje alatt a vízóráknál elhelyezett csapokat célszerű zárva tartani.

Az esetlegesen felmerülő kérdéseikkel kapcsolatban hívják a 06-70/935-6414 telefonszámot.

Amennyiben a hálózatmosatás során és azt követően bármilyen vízszolgáltatási hibát (Pl. nem folyik a csapból a víz, csőtörés jelét tapasztaljak az ingatlan előtt) észlelnek, kérjük jelezzék a 06-70/935-6414 telefonszámon.

A munkavégzés ideje alatt okozott esetleges kellemetlenségekkel kapcsolatban kérjük a lakosság szíves megértését és türelmét.