Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Vízkorlátozás

Ezúton tájékozatjuk Jászboldogháza település lakosságát, hogy a Jászsági Ivóvízminőség-javító projekt keretében az ivóvízhálózaton 2015. november 02-től 2015. november 03-ig 8-18 óra között kiviteli munkákat (tolózár cserék, mosatási csomópontok és tűzcsapok kiépítése) végeznek.

A megjelölt napokon a vízszolgáltatás az egész településen részlegesen szünetelhet.

A kiviteli munka ideje alatt az ivóvíz zavarossá válhat, mely a munkák befejezését követően a kerti csap rövid idejű megnyitásával letisztul.

Kérjük, hogy a megjelölt időpontokban az ivóvízzel üzemelő berendezéseket (mosógép, mosogatógép, bojler, stb.) ne használják, és szociális célra (főzés,WC öblítés, kézmosás stb.) előzetesen vételezzenek vizet. A nem szabványszerű vízhálózati rákötések és bekötések esetében keletkező károkért sem a kivitelező, sem a TRV Zrt., sem a település Önkormányzata nem vállal felelősséget. Az ilyen és ehhez hasonló estek elkerülése érdekében a mosatás ideje alatt a vízóráknál elhelyezett csapokat célszerű zárva tartani. Az esetlegesen felmerülő kérdéseikkel kapcsolatban hívják a 70/935-6414 mobilszámot.

Amennyiben a kiviteli munkát követően bármilyen vízszolgáltatási hibát (pl. nem folyik a csapból a víz,csőtörés jelét tapasztalják az ingatlan előtt) észlelnek, kérjük jelezzék a 70/935-6414 telefonszámon.

A munkavégzés ideje alatt okozott esetleges kellemetlenségekkel kapcsolatban kérjük a lakosság
szíves megértését és türelmét.