Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Jászboldogházi Sportegyesület

A Jászboldogházi Sportegyesület hivatalosan 1961-ben jegyeztette be magát 15 igazolt játékossal és 45 pártoló taggal. Remek eredményeket ért el a termelőszövetkezet jelentős támogatását élvező egyesület, labdarúgásban a megyei III., megyei II. és később a megyei I. osztályban is eredményesen szerepelt. Később sakk-, valamint kézilabda szakosztály is alakult. Mindkét sportágban remekeltek a község sportolói, leányaink a megyei bajnokságok sikeres szereplését követően egy alkalommal az NB III- as szereplést is kivívták maguknak.

Jelenleg kizárólag a labdarúgó szakosztály működik, 6 csapat szerepel versenyszerűen bajnokságokban.

Csapatok és edzőik:

  • Felnőtt edző: Bodor Máté
  • U-21 edző: Urbán Ferenc
  • U-13 edző: Pomaházi Gábor, Bodor Máté
  • U-11 edző: Pomaházi Gábor, Bodor Máté
  • U-9 edző: Pomaházi Gábor, Bodor Máté
  • U-7 edző: Pomaházi Gábor, Bodor Máté

Az egyesületnek mintegy 100 fő igazolt játékosa van, utánpótlás csapatainkban a boldogházi fiatalok mellett játszanak portelki, újszászi, szolnoki és jánoshidai fiatalok is, akik ide járnak-jártak iskolába. Felnőtt csapatunk magját boldogháziak és az évek óta itt futballozó jászberényi játékosok adják, mellettük van még jánoshidai, portelki, tápiogyörgyei, viszneki, szolnoki és újszászi tagja is az egyesületnek.

Csapatunk jelenleg a megyei II. osztályban játszik, ahová 2009-ben sikerült feljutni a megyei III. osztályú bajnokság megnyerésével. A 2013/2014. évi bajnokságban 3. helyen végzett felnőtt csapatunk. Az egyesület tagjai mindent megtesznek, hogy minél több gyermekkel megszerettessék a labdarúgást. A játékosoknak fontos, hogy Boldogháza hírnevét öregbítsék, remélve, hogy a falu sportszerető közönségét jobban ki tudják szolgálni a színvonalasabb, jobb mérkőzésekkel.

Az egyesület, a falu büszke lehet a kiváló minőségű pályájára, öltözőire, kellemes, parkosított környezet fogadja a sportolni vágyókat. Egyesületünk különböző sportprogramok szervezésével is foglalkozik. Minden évben elindul a téli hónapokban a Jászboldogházi Teremlabdarúgó Bajnokság, nyáron pedig strandfoci- illetve kispályás labdarúgó tornát szervez az egyesület. Évek óta megrendezésre kerül az immár hagyománnyá vált Sportbál, amelyen díjazásra kerülnek az elmúlt év legjobb játékosai.

Célként fogalmaztuk meg, hogy munkánk segítse a helyi fiatalok egészséges fejlődését, hogy minél több gyermek sportolhasson a szabadban, a jó levegőn és, hogy megőrizzük a boldogházi labdarúgás értékeit és ezeket a jövőben tovább vigyük. Terveink között szerepel a világítás korszerűsítése, a pálya és környékének körbe kerítése.

Nagy költségeket ruház az egyesületre a bajnokságokban való részvétel, ám eddig a helyi önkormányzat mellett mindig akadtak támogatók, akik biztosítani tudták a felnőttek és az utánpótlás csapataink játékát. Ezúton is köszönjük támogatóink önzetlen segítségét.

Az egyesület elnöke: Bodor Máté
Telefon: 06-70/397-89-67

Technikai vezető: Darók Viktor

Székhely: 5144 Jászboldogháza, Rákóczi u. 27.
Adószám: 19866080-1-16
Bankszámlaszám: Takarékbank Zrt. 69500194-10400308
E-mail cím: matefradi@freemail.hu

Sportfejlesztési program