Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Köszöntő

Tisztelt Látogató! Kedves Jászboldogháziak!

Köszönöm, hogy meglátogatták Jászboldogháza község internetes oldalát, akár itt élnek, akár vendégként, virtuális formában érkeznek településünkre.

Jászboldogháza csendes, nyugodt, fejlődő kis település, ahol jó élni, ahol jó otthont teremteni. Ez annak a példaértékű összefogásnak, együttműködésnek és a pályázati lehetőségek kihasználásnak köszönhető, amelyek lehetővé teszik épülésünket-szépülésünket.

A mögöttünk hagyott esztendőkben számtalan beruházás valósult meg: bölcsőde kialakítása, óvoda fejlesztése, közösségi terek kialakítása, piactér építése, játszótéri eszközök bővítése, strandfürdő és kemping fejlesztése, aszfaltozott úthálózat bővítése, közterület karbantartási eszközök bővítése, látogatóközpont létrehozása, felújított orvosi rendelő és védőnői helyiség.

A lendület nem állt meg, folytatjuk tovább: mindig más, jobbnál jobb terveken dolgozunk azért, hogy otthonunk napról napra szebb és élhetőbb legyen. Nem dőlünk hátra, hiszen tudjuk, hogy sok tennivalónk van még.

Polgármesterként büszkén mondhatom: akarásban, odaadásban, „szívben” nincs hiány. Jászboldogháza lakossága szorgalmas, nagy munkabírású, emberileg is értékes közösség, nagy erényünk, hogy vállt vállnak vetve, fáradtságot nem ismerve őrizzük hagyományainkat is a megújulás mellett. Igyekszünk folyamatosan aktuális információkkal frissíteni honlapunkat, valamint nem csupán a szokásos önkormányzati funkcióknak, hanem minden olyan információnak helyet adni, ami segítségére lehet a település lakóinak, valamint természetesen a község iránt érdeklődőknek is. Hálás vagyok virtuális látogatásukért, de találkozzunk személyesen is, legyenek részesei Jászboldogháza fejlődésének. Javaslataikra, észrevételeikre továbbra is számítunk!

Üdvözlettel: Koczáné dr. Fehérváry Mária
polgármester