Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

JASE rendezői közlemény

Sikeresen túl vagyunk a VI. Boldogháza Rally megrendezésén. Mivel nincs lehetőségünk mindenkinek egyenként megköszönni a közreműködést, ezért ezúton most szeretnénk megtenni a www.jaszboldoghaza.hu weboldalon keresztül.

Tudjuk, hogy ezek a rendezvények áldozattal járnak, melyek időbe, energiába, lemondásba kerülnek. Nekünk szervezőknek több heti munkánk van ebben a programban és ahhoz, hogy kívülállóként pozitív visszhangja legyen, számos dolognak kell összeállni és jól működnie akkor úgy, ahogy épp annak teljesítenie kell. Nem tudunk mindenkit felsorolni, de ezúttal köszönjük a teljesség igénye nélkül a lakosság megértését, a Községi Önkormányzat, Berényi Laci és Nagy-Varga Géza közreműködését, a Polgárőrség, a Tűzoltó Egyesület, a Biker Friends, a Háfra baráti kör, a Condors MC, Kerekes Tóni, Vereb Szabolcs, Nagy Mihály, Babinyecz János, Tóth Tamás, a Balázs bolt, az Anita 2003 Bt., DJ. Szőli, www.mrobifoto.hu és mindenki más segítségét, aki támogatta a rendezvényt. A versenyzőktől, a Jászberényi Autósport Egyesülettől és egyéb visszajelzésekből sok gratulációt és biztatást kaptunk, ami nyilván erőt ad nekünk és örömmel fogunk visszagondolni a 2010-es rallyra. Viszont a legfontosabb, hogy balesetmentesen, személyi és anyagi kár okozása nélkül sikerült lebonyolítani a rendezvényt.

Bízunk benne, hogy olyan élményt tudtunk biztosítani Önöknek/Nektek, ami tovább színesítette a jászboldogházi civil szervezetek májusi programjait és egy jókedvű, „rally ízelítős” napot biztosíthattunk!

A rendezvény szponzorai: Mofém Zrt, Teka, Roltechnik Kft., Balázs bolt, Anita 2003. Bt, Plasztik Print Kft., www.mrobifoto.hu, és a Községi Önkormányzat, aki a mentőt biztosította.

Pap Béla – a Jászboldogházi Autósport Egyesület nevében