Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

VP6-7.2.1-7.4.1.2-16 traktor beszerzés

Pályázat azonosító száma: VP6-7.2.1-7.4.1.2-16

A vidéki térségek kisméretű infrastruktúrájának és alapvető szolgáltatásainak fejlesztésére Külterületi helyi közutak fejlesztése, önkormányzati utak kezeléséhez, állapotjavításához, karbantartásához szükséges erő- és munkagépek beszerzése című felhívás kapcsán Jászberény Városi Önkormányzat (mint gesztor pályázó) és Jászboldogháza Községi Önkormányzat (mint konzorciumi partner) támogatási kérelmet nyújtottak be a Portelek külterületi útszakasz felújítására, valamint gépek vásárlásra.

A projekt célja az volt, hogy Jászboldogháza külterületétől Portelekig a földút stabilizálásra kerüljön. Az eredetileg tervezett útvonalat a Vidékfejlesztési Program Irányító Hatósága az érintett szakaszok tulajdoni viszonyainak anomáliái miatt nem támogatta, ezért a jelenlegi felújított szakasz a teljes szakasz és elképzelés első ütemének tekintendő.

A projekt útfelújítással kapcsolatos részét Jászberény Város Önkormányzata bonyolította – illetékességi területe szerint -, Jászboldogháza Községi Önkormányzat pedig egy új traktort szerezhetett be a közös pályázat terhére.

Jászboldogházára vonatkozó adatok:

Projekt összköltségvetése: br. 11.684.000 Ft.

Önerő: 10% (1.168.400 Ft)

Támogatás: 90% (10.515.600)

Támogatói okirat

Szállítási szerződés

Az átadáson készült fotók