Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Bankszünnap

A Budapest Bank Zrt., az MKB Bank Nyrt. és a Takarékbank Zrt. többlépcsős egyesüléséből 2023. május 1-jén létrejött Magyarország második legnagyobb hitelintézete, az MBH Bank Nyrt. (továbbiakban: Bank). Az egységes működés megteremtése érdekében szükség van az ügyfélállományok egységesítésére, melynek első lépése a korábbi Budapest Bank állományának a korábbi MKB Bank rendszereibe való átemelése.

Az egységesítés informatikai átállással jár, ami fennakadásokat okoz a Bank egyes szolgáltatásainak működésében az átállási időszakban. Annak érdekében, hogy az informatikai műveleteket gördülékenyen tudjuk végrehajtani, az MBH Bank 2023. szeptember 29. (péntek) 12.30 és október 3. (kedd) 12.00 között nem egybefüggően, részleges és teljes bankszünnapokat tart az érintett rendszerek vonatkozásában, amelyről a hitelintézetekről és a pénzügyi vállalkozásokról szóló 2013. évi CCXXXVII. törvény 286. § (2) alapján az alábbiak szerint adunk részletes tájékoztatást.

Az MBH Bank ügyfeleként Ön 2023. szeptember 29. (péntek) 12.30 és október 3. (kedd) 12.00 között rövidebb szolgáltatáskiesésekre számíthat az alábbi táblázatokban foglaltak szerint, amelyet kérjük, tanulmányozzon figyelmesen! Október 02-án a Mobil busz bankszünnap miatt nem közlekedik.
Az átállási hétvégével kapcsolatban Önnek további teendője nincs.

Kérdés esetén állunk rendelkezésére az MBH Bank honlapján megtalálható elérhetőségeinken, TeleBankon a belföldről 0–24 óra között hívható 06 80 350 350-es vagy a külföldről 0–24 óra között hívható +36 1 373 3399-es telefonszámokon, e-mailben az ugyfelszolgalat@mbhbank.hu e-mail címen keresztül, illetve személyesen bankfiókjainkban, amelyek listáját megtalálja az mbhbank.hu weboldalon.

Az átállási hétvégén a szolgáltatások igénybevételi lehetőségeiről a lakossági és vállalati ügyfelek részére folyamatosan aktualizált információt talál a weboldalunkon a Fúziós Hírek menüpont alatt:

https://www.mbhbank.hu/fuzios-hirek-vallalatoknak-mkb/atallasi-hetvege

Megértését és türelmét köszönjük!

Üdvözlettel:
MBH Bank Nyrt.