Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

ELBIR Hírlevelek

Közeleg Mindenszentek és a Halottak Napja, amikor a temetőkben meglátogatjuk elhunyt szeretteinket. Sírjaikat a kegyelet virágaival díszítjük, meggyújtjuk az emlékezés lángját. Sajnos a temetőket nem mindenki azért látogatja, hogy szerettei sírjához virágot, koszorút tegyen, s emlékezzen.

Bővebben

A jó idő beköszöntével egyidejűleg nemcsak a kirándulásra vágyó autósok, hanem a tolvajok is megjelennek az utakon. Sajnálatos tapasztalataink szerint ezen bűnelkövetők sok esetben az áldozatok gondatlanságának, figyelmetlenségének köszönhetik sikereiket.

Bővebben

Az igazi tél közeledtével sokakat érdekelhet a különböző fűtési megoldások összehasonlítása, melyik mennyire éri meg, melyik a legolcsóbb. Ezt már egy tavalyi cikkünkben megtettük, ahol a brikett és a nyers tűzifa holtversenyben jóval olcsóbbnak mutatkozott, mint a földgáz, a száraz tűzifa lett a legolcsóbb. Ezt most nem ismételnénk meg, de néhány alapvető dolgot a tűzifákról szeretnénk elővenni, mert sok egymásnak ellentmondó írással/hirdetéssel lehet találkozni.

Bővebben