Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Figyelem! Csalók!

Felhívjuk a lakosság figyelmét, hogy 2017. október 16. napján Jászapáti városában is megjelentek az MC Intergáz Kft (3532 Miskolc, Andrássy út 36.) képviselői, akik az ingatlanokba bejutva a gáz csőbekötések korszerűsítésére vonatkozóan végeztek felmérést, majd kötöttek a tulajdonosokkal vállalkozási szerződést, ennek alapján kértek meghatározott összegeket előre bánatpénzként.

A vállalkozási szerződés irreálisan magas árakat és megtévesztő szerződési feltételeket tartalmaz!

Lakossági bejelentések alapján tájékoztattuk a Rendőrőrsöt, és a Fogyasztóvédelmi Hatóságot. Felvettük a kapcsolatot a TIGÁZ Zrt szakembereivel, akik megerősítették, hogy a nevezett céggel semmilyen szerződéses kapcsolatban nem állnak, őket semmilyen munkavégzésre nem bízták meg.

Ha gázkészülékeikkel tényleges probléma merülne fel, forduljanak ismert, helyi vállalkozókhoz, vagy a TIGÁZ szakembereihez!

Amennyiben már aláírásra került a vállalkozási szerződés, kérjük ezen ingatlantulajdonosokat, hogy jelentkezzenek – a Polgármesteri Hivatalban, a Rendőrőrsön, vagy – tegyenek bejelentést a Jász- Nagykun- Szolnok Megyei Kormányhivatal Fogyasztóvédelmi Hatóságánál,
címük: 5000 Szolnok, Indóház u. 8.

Kérem segítsenek abban, hogy felhívásunk minél több emberhez eljusson, figyelmeztessék idős, egyedül élő hozzátartozóikat, szomszédaikat, ismerőseiket.

Biróné dr. Boros Anikó
Jászapáti jegyzője