Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Futottak a boldogházi Yakuzák

Szinte már hagyományként a Yakuzák SE. életében az év első futóversenye a T-Home Vivichitta városvédő futás Budapesten.

Évről évre egyre többen veszünk részt rajta , így idén a nagykátai és a boldogházi dojo indulóival mintegy 70 fővel képviseltettük magunkat a versenyen. Egészem 6 éves kortól, közel az 50-hez is indultak klubunkból a karatékák és szüleik, testvéreik. Az idő kegyes volt hozzánk és a több mint 13.000.- indulóhoz és kellemes futóidőben vághattunk neki a 3,5 – 6,4 és 12km távokhoz. Mindenki a maga távjára nevezett de ahogy ez lenni szokott, most is többen lefutották az összes vagy éppen csak még egy távot a nevezetten túl. A boldogházi dojoból sempai Simon Orsi és Borics Zsolt vezetésével – Farkas Bence, Farkas Péter , Puporka Roland, Kovács Kristóf, Kohári Feri és Kovács Péter indultak. A fiúk számára komoly megmérettetést jelentett a verseny számukra hiszen ez volt az első komolyabb táv amit versenytempóban teljesítettek. Kristóf, Peti és Feri a 6,4 km-es távot jó időeredménnyel a vártnál lényegesen hamarabb teljesítették. Majd „önként” kisebb ösztönzés hatására rövid pihenő után lefutották a feltörekvő nemzedék képviselőivel / Farkas testvérek és Roland / a 3,5 km-es távot is, ahol Puporka Roland édesapja is a fiúkkal futott.
A fiatalok között kiemelkedő időeredménnyel a 6. életévét épphogy betöltő Farkas Bence 19:40 időeredménnyel teljesítette 3,5km távot !

Kristóf, Peti és Feri számára a következő verseny a XIII. Kékes csúcs futás lesz ahova reményeim szerint a klubunkból az idősebb korosztály is elkíséri őket. Ez remek felkészülést jelent nekik a nyárvégi övvizsgára és az őszi házi karate versenyre.

Borics Zsolt tudósítása.

További képek megtalálhatók a Yakuzák SE. oldalán itt.