Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Helyi humán fejlesztések a Jászberényi kistérségben

Jászberény Városi Önkormányzat  több településsel együttműködve pályázatot kíván benyújtani „Helyi humán fejlesztések a Jászberényi kistérségben” címmel, válaszaival segítse a fejlesztések tervezését, véleményével és ötleteivel gazdagítsa annak tartalmát!

A Helyi humán fejlesztések a Jászberényi kistérségben projekt kiemelt célja a több település együttműködésére építő konzorciumi partnerség kialakítása, amely a Jászberényi kistérség minden településének bevonását jelenti a pályázat megvalósításába. A szakmai tartalom kidolgozásába a települések vezetői és az együttműködő szakmai szervezetek képviselői be kívánják vonni a lakosságot annak érdekében, hogy az aktív részvételt elősegítő közösségi eseményeket minél inkább a Jászberényi kistérségben élők igényeinek figyelembe vételével tervezhessük meg.

Tisztelettel megkérjük, hogy válaszaival segítse a fejlesztések tervezését, véleményével és ötleteivel gazdagítsa annak tartalmát!

A kérdőív kitöltése önkéntes és anonim módon történik. A kitöltés 10 percet vesz igénybe.
A kitöltésre 2024. február 26-ig van lehetőség az alábbi űrlap kitöltésével. Segítségüket és támogatásukat előre is köszönjük!

https://forms.gle/5qEjVyKSTwmC4y1M6

Koczáné dr. Fehérváry Mária
polgármester