Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

III. Jászboldogházi karate tábor

Harmadik alkalommal rendezte egyesületünk Jászboldogházi nyári edzőtáborát. Simon Orsolya és Borics Zsolt, valamint a mögöttük álló szülői team ismét maradandót alkotott. A tábor pénteken kezdődött a „három dojó túrával”. A péntek 0 óra 0 perckor induló túra útvonala Jászboldogházáról Jászberénybe vezetett, majd kis pihenő után Nagykátát célozta meg. A több mint ötven induló a második etapra tizenhét főre zsugorodott. Végül tíz óra alatt 40 km-t túrázott a kemény mag…

A tábor kialakítása péntek délután 14 órától sátorveréssel kezdődött. 18 órától csoportokban folyt az edzés, melynek végén közös csapatjáték is volt. Szombaton reggel finom kakaó illatára ébredt a kissé meggyötört csapat, és újult erővel kezdtük el az edzést délelőtt.

A szombat délutáni küzdő edzésen voltunk a legtöbben. Az edzés után rövid megemlékezés volt Marton Attiláról akinek a családja is ellátogatott a táborunkba. A megemlékezésen gyertyát gyújtottunk Attila emlékére. A vacsora kiadós töltött lángos volt, ami nem véletlenül került az asztalra, hiszen az éjjeli próbához kellett a kalória. Az esti szakmai programot motivációs film vetítése zárta le sensei kommentálásával.

Éjfél körül hangos sípolásra ébredt a tábor, majd futás és „kommandós próba” következett. A boldogházi szülők olyan mini vizes parkot készítettek ahol a négy csapatnak csúszni, kúszni, mászni, hemperegni kellett… Nagy élmény volt mindenkinek annak ellenére, hogy férfiasan hideg volt a víz… 🙂

Vasárnap a délelőtti edzésre az utolsó energiákat kellett mozgósítani, de a dinnye evő verseny és a csapatok versengése feledtette a fáradtságot.

„Az edzőtábor szakmai programja sikeresen megvalósult, az SHSZ képzéseinek megfelelő módon. Köszönet mindenkinek aki hozzátett a tábor megvalósításához. Köszönet a sütikért a sok kedvességért és az odaadó munkáért! Jó volt együtt ismét Jászboldogházán!”

osu! sensei