Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Karate hírek

2010.10.21-én ünnepelte a Yakuzák SE. Jászboldogházi dojoja az egy éves évfordulóját. A rövid edzést követően az elmúlt egy évet felölelő kvíz játék, majd torta, üdítő és zene várta a szülőket, gyerekeket.

Egy évvel ezelőtt olvashattuk a plakátokon, hallhattuk ismerősöktől, hogy a Magyar KYOKUSHIN Karate Szervezet Boldogházán Simon Orsolya vezetésével megkezdi az edzéseket. Az érdeklődés a jelentkezők létszámát illetően nem maradt alul. Senki számára nem jelentett kötelezettséget. Az első hónap az ismerkedésről, tapasztalatszerzésről szólt. Akik úgy érezték, hogy meg akarják ismerni a karate „világát” , azok kitartóan, lelkesen járnak mind a mai napig az edzésekre. A tagfelvétel folyamatos mindazok számára, akik szeretnék hasznosan eltölteni szabadidejüket vagy értelmes, tartalmas célokat kitűzni maguk elé, jó közösségbe akarnak tartozni, és a harcművészetek által életvezetésüket is kívánják javítani.

Karatékáink közül már többen vettek részt versenyeken, bemutatókon, táborokban. A versenyekről szép eredményekkel, a táborokból szép emlékekkel tértek haza. A munka, a felkészülés folyik tovább, hiszen most készülnek az első övvizsgájukra, ami 2010.október 29-én volt Jászberényben. Köszönjük edzőiknek: Simon Orsolyának és párjának Borics Zsoltnak az elmúlt 1 év lelkes munkáját, a következő évekhez is kívánunk hasonló szép eredményeket!

Kövér Zoltánné