Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Karate hírek

Bronzba öntötték a Yakuzák SE. nevét a jászboldogházi karatésok. Tizenegy főt nevezett a Yakuzák SE. jászboldogházi dojoja a II. Kőrös Kupára. Sajnos betegség miatt „csak” tíz fő indult el a versenyen, amit 2010.02.06-án rendeztek a nagykőrösi Kossuth Lajos Általános iskola tornacsarnokában . Több mint 100 induló jött össze Cegléd, Nagykőrős, Abony, Abasár, Szolnok és a Yakuzák SE. versenyzőiből. Sokuknak ez volt életük első karate versenye és voltak olyanok akik már némi rutinnal érkeztek. Az egész napos program betekintést nyújtott a karatékáknak és családjuknak a kyokushin karate világába. A program kora délelőtt felnőtt küzdőedzéssel indult, majd a formagyakorlatok versenyével folytatódott és ezek után következett a várva várt küzdelem.
Fiatal versenyzőink rövid de intenzív felkészülés után sikeresen felvették a harcot a náluk kissé tapasztaltabb ellenfeleikkel. Ezen a kifejezetten kezdőknek szervezett versenyen a várakozást felülmúlva szerepeltek és szép eredményekkel tértek haza.

II. Horváth Kamilla és Kövér János

III. Szabó Lídia, Kerekes Réka, Borsányi Gergő, Tuza Roland, Kohári Ferenc és Bajor Richárd

IV. Mézes István és Racs Tamás

Pisti és Tomi súlycsoportjában indultak a legtöbben és a legtapasztaltabb versenyzők. Pistinek és Tominak nem csak nála magasabb övfokozatú versenyzőkkel, de sokkal tapasztaltabbakkal kellett megküzdeniük és csak hajszálon múlott a jobb szereplés.

Simon Orsolya és Borics Zsolt

A versenyről készült fotók megtekinthetők itt.