Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Kórházi információk

Hivatkozva korábbi, miniszteri rendelet alapján küldött tájékoztatásomra, – mely az Intézetünkben érvényben lévő, sürgős szükség miatt (életveszély vagy tartós egészségkárosodás elkerülése érdekében) végzett ellátások tárgyban kelt – kérem Önöket, hogy minden, valóbansürgős beutalót, szerepeljen a valós sürgősségi jelzésnélés valós sürgős diagnózisnális külön pecsét. Minden egyéb, halasztható beutalóval jelentkező beteget visszairányítunk a beutalóorvoshoz.

Ma 16:00 órától életbe lép az egykapus beléptetés,ami annyit jelent, hogy a Sürgősségi Betegellátó Osztály előtt felállított szűrősátorban Kollégáim, a sürgős beutalóval érkező beteget csekklista alapján kikérdezik és a valóban sürgős ellátásra szorulókat a szükséges egységre irányítják az épületen belül, vagy kívül, a sebészeti tömb földszintjének, Ebédlő felőli bejárata felé.

A gyermekek következő vizsgálatáraa Gyermek Osztály épületének földszintjén, a Szemészeti Szakrendelés helyiségébenkerül sor, majd állapotuk súlyosságától függően az osztályra felveszik, vagy otthonába bocsátják.

A sátorban egyszerre csak egy beteg tartózkodhat, továbbá kérem, hogy a sátoron kívülvárakozók, az ajánlott távolságot (1,5-2 méter) tartsák be egymás között

Az ellátás után,a laboratórium épületének főbejáratán keresztül, a Gyógyszertár melletti ajtón,az ott tartózkodó recepciós kollégák engedik ki.

A gyógyszertár nyitva tartása változatlan, viszont a kiadás az utca felé történik!

Az Intézet területére a hozzátartozóknak mától, csomag átadás kapcsán sem lehet belépni!

A családtagjaik részére szánt, gondosan lezárt csomagokat – amik ételt nem, csak ruhaneműt, tisztálkodási szert, gyógyszert tartalmazhatnak – a főportán adhatják le, minden nap 08:00 és 18:00 óra között, név, cím, születési dátum és a címzett osztály megjelölésével ellátva.

Az Intézetből rendelt ebéd árát lehetőleg nem pénztári befizetés útján, hanem átutalással egyenlíthetik ki. Az átutalandó összeg áráról és a számlaszámról a szűrősátorban kapnak tájékoztatást. Pénztári befizetés csak indokolt esetben lehetséges. Az ebéd átvétele, a kialakított rend szerint, a főportán való megközelítéssel az ebédlőn kívül történik, más intézkedés bevezetéséig.

Mindannyiunk közös érdeke a vírus visszaszorítása,terjedésének megakadályozása!

Segítségüket, megértésüket köszönöm!

Tisztelettel:Dr. Sinkó-Káli Róbert
főigazgató
Jászberényi Szent Erzsébet Kórház