Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

NFA Pályázati hirdetmény

A Magyar Állam tulajdonába tartozó egyes ingatlanok tekintetében a Nemzeti Földalapkezelő Szervezet haszonbérleti szerződések megkötésére pályázatot hirdetett.

Jászboldogháza KözségÖnkormányzatának közigazgatási területén fekvő ingatlanok vonatkozásában az Nfatv 26.§ (2) szerint kifüggeszteni szükséges pályázati felhívások honlapunk Letöltések / Hírek csatolmány menüpontjában letölthetők.

A pályázati felhívást tartalmazó hirdetmény kifüggesztésének napját, mint a pályázati eljárás kezdő napját ugyan a jegyző saját hivatali hatáskörében eljárva határozza meg, azonban az időpont megválasztása jelentősen megkönnyítheti a további ügymenetet, hiszen a pályázat sikeres lebonyolítása, a résztvevők adminisztratív terheinek ésszerű csökkentése, elosztása minden, a lebonyolításban részes fél érdeke.

A pályázati felhívást tartalmazó hirdetmény kifüggesztésének napjától számított legalább 30 napig kell a hirdetmény folyamatos kifüggesztéséről gondoskodni azzal, hogy a kifüggesztés napja a fenti időtartamba beleszámít.