Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Nyári diákmunka program indul az Önkormányzatnál

„Nyári diákmunka” elnevezéssel országos munkaerő-piaci program indul. A központi program keretében lehetősége lesz Jászboldogháza Község Önkormányzatának és az önkormányzati fenntartású intézményeknek 2018. július 1. és 2018. augusztus 31. közötti időszakban 16-25 év közötti, nappali tagozatos tanulói vagy hallgatói jogviszonnyal rendelkező, a jászboldogházi lakó- vagy tartózkodási hellyel rendelkező diákok munkaviszonyban történő foglalkoztatására legfeljebb napi 6 órában a minimálbér időarányosan járó összegéért.

A programba az a fiatal vonható be, aki foglalkoztatásra irányuló, vagy vállalkozási jogviszonnyal nem rendelkezik.

Jelentkezni az adozas@jaszboldoghaza.hu  e-mail címen lehet.

A jelentkezésnek az alábbiakat kell tartalmaznia:

  • név, születési hely és idő, pontos lakcím, telefonszám
  • mely oktatási intézményben és milyen szakon tanul
  • mely időszakban (július 1-31., vagy augusztus 1-31.) szeretne dolgozni, vagy mindegy melyik időszak

A programban az vehet rész, aki rendelkezik a 2017/2018. tanévre (hallgatók esetén II. félévre is) érvényesített diákigazolvánnyal vagy ennek hiányában iskolalátogatási ill. hallgatói jogviszony igazolással.

A jelentkezés további feltétele, hogy a diák közvetítést kérőként a lakó-, vagy tartózkodási helye szerint illetékes járási hivatal foglalkoztatási osztályán nyilvántartásba vetesse magát. Ehhez személyes okmányaival (személyi igazolvány, lakcímkártya, TAJ kártya, adóigazolvány) valamint érvényes diákigazolványával, vagy annak az iskolai tanulmányok befejezése miatti visszavonáskor kiadott iskolalátogatási igazolásával a Jászberényi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályán (Jászberény, Jásztelki út 16.) meg kell jelenni a programba vonásának előfeltételét jelentő regisztráció érdekében.

16-18 év közötti diákok esetében a regisztrációhoz törvényes képviselő hozzájárulása is szükséges, ezért ezen korcsoport valamelyik szülővel együtt jelenjen meg.