Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Rajzpályázat

A Faluvédő és Szépítő Egyesület, „Az én kedves kis falum” címmel rajzpályázatot hirdet az óvodások és az alsó és felső tagozatos diákok részére.

Olyan alkotásokat várunk tőletek, melyek lakóhelyetek számotokra legszebb, legkedvesebb helyét, környezetét, épületét örökíti meg, de pályázhattok téli, karácsonyi hangulatú rajzokkal is. Szeretnénk, ha megörökítenétek községünk – a nem boldogházi diákok saját településük – különböző jellegzetes pontjait (pl. óvoda, iskola, játszótér, strandfürdő, tájház, Polgármesteri hivatal, templom, takarékszövetkezet, TSZ, gyógyszertár, szolgáltatóház, Fajtakísérleti Állomás és környéke, gyár, Erzsébet park, vasútállomás, ABC, Szent Vendel park, vagy a Balázs bolt mellett lévő, Boldogháza legöregebb védett fája és környezete, de lehet egy szép téli kert vagy tájkép is.

Alkotásaitok a december 16-án megrendezendő karácsonyváró ünnepségen kerülnek bemutatásra, és a legszebb rajzokat jutalomban részesítjük. Három kategóriában hirdetünk eredményt: óvodások, alsó tagozatos és felső tagozatos diákok munkái közül választja ki a zsűri a legszebbeket. Rajzaitok Jászboldogháza honlapján is megtekinthetők lesznek.

Bármilyen technikával dolgozhattok,munkáitokatA/4-es méretben kérjük. Egy személy több munkával is pályázhat.

A pályaművek leadási határideje: 2012. december 07. péntek

Az óvodások Sósné Baráth Erika óvó néninek, az iskolások pedig Konkoly Béláné tanár néninek, adhatják le munkáikat.

Kíváncsian és szeretettel várjuk, hogy milyennek látjátok a kis falut, ahol éltek.

Az alkotáshoz jó munkát kívánunk!

Faluvédő és Szépítő Egyesület