Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Támogatás a Gyermekjóléti Szolgálatnak

2014. június 23-án a TESCO-GOBAL Zrt. jászberényi áruháza támogatást adott át a Gyermekjóléti Szolgálat családgondozójának, mellyel a hátrányos helyzetű családokat kívánták támogatni. A családoknak összeállított csomag tartalmazott pl. társasjátékot, számítógépes játékot, asztalterítőt, piperecikket, ceruzát.

A gyerekek és szüleik egyaránt örültek a csomagnak. A családok olyan jelentős összegű támogatáshoz jutottak TESCO-GLOBAL Zrt. jóvoltából, amelyet nem tudtak volna kigazdálkodni a nyár folyamán a saját pénztárcájukból. Az áruház évek óta támogatja a Jászsági Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat hátrányos helyzetű gondozottjait, ezáltal nagy örömet okozva a gyermekeknek, felnőtteknek egyaránt. A sok szép és hasznos ajándék könnyítette mindennapi életüket, amiért hálásak a felajánló áruháznak.

Köszönjük Horgos István igazgató úrnak, és munkatársainak, hogy a környezetében lévő rászorultakat támogatja, és kívánjuk, hogy munkájuk olyan sikeres legyen, hogy több hasonló akciót is végre tudjanak hajtani.

Gyermekjóléti Szolgálat nevében: Kobela Margit családgondozó