Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Új parkoló kialakítása

Örömmel tájékoztatom Önöket, hogy Önkormányzatunk egy újabb, kisebb beruházás megvalósítását kezdi meg a napokban önerőből. Az óvoda előtti füves területrészt alakítjuk át, térkő burkolattal ellátott, parkolásra alkalmas területté, természetesen figyelemmel az óvodások kis konyhakertjének megtartására.

A munkálatok előreláthatólag egy hónapot vesznek igénybe, amely időszakosan a Petőfi Sándor utca óvoda előtti szakaszának lezárásával jár majd, de természetesen ez idő alatt is biztosított lesz a járdán a közlekedés, csupán az úttest lezárására kell majd számítana. Az építőanyagok és gépek elhelyezése érdekében az iskolakonyha előtti parkoló ez idő alatt azonban folyamatosan lezárásra kerül majd.

A kivitelezés idejére kérem a szíves türelmüket! Kérem Önöket, hogy óvodás, iskolás gyermekeik figyelmét is hívják fel a munkálatokra, a biztonságos közlekedés biztosítása érdekében.

A kellemetlenségekért szíves elnézésüket kérem és bízom benne, hogy a kivitelezés elkészültét követően könnyebbé válik majd a parkolás a nevelési és oktatási intézményeink környékén.

Koczáné dr. Fehérváry Mária
polgármester