Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Ünnepeljünk együtt!

A Faluvédő és Szépítő Egyesület hagyományteremtő céllal, közös karácsonyi ünneplésre hívja a község lakóit és minden kedves érdeklődőt 2011. december 18-án, advent utolsó vasárnapján a Szent Vendel térre.
(Rossz idő esetén a Sportcsarnokba)

A program 13 órától a helyi kézművesek kirakodásával kezdődik Az iskola előtti park erre a délutánra hangulatos kis karácsonyi faluvá alakul át, ahol a helyben készülő kürtős kalács illata hívogatja az érkezőket. Helyi ügyes kezű kézművesek karácsonyi vásárt rendeznek, ahol bemutatják és árusítják egyedi alkotásaikat, melyekből még a karácsonyfa alá is kerülhet egy-egy darab.

Lesz vers, zene, ének, adventi gyertyagyújtás, karácsonyfa díszítés, megvendégelés és még sok-sok meglepetés.

A 15.30 órakor kezdődő ünnepi műsorban a köszöntők és az adventi gyertyagyújtás után felhangzik egy adventi ének, majd egy szép verset hallhatunk Szabó Gyula színművésztől. Ezt követően kerül sor „Jászboldogháza legszebb adventi kertje” oklevél és díj átadására. Fellépnek majd az óvodások, iskolások, és a Csillagvirág felnőtt kórus – tehát unokáktól a nagymamákig több generáció résztvevői örömmel és szeretettel készülnek arra, hogy szép és felejthetetlen élményt nyújtsanak kedves vendégeink számára.

A szívet-lelket melengető műsor után bizonyára jól fog esni a finom forralt bor, forró tea és házi készítésű sütemény, amit lelkes segítőink kínálnak.

A kedves jelenlévők – ha az időjárás hóeséssel segíti rendezvényünket – lovas szánkón körutat is tehetnek, megcsodálva az adventi fényeket a faluban és a tsz. kertjének díszkivilágítását.

Karácsonykor minden a Szeretetről és a Családról szól. Ez a rendezvény közös összefogással az örömteli készülődést, az ünnepre hangolódást szeretné segíteni, melyre sok szeretettel várjuk a boldogházi lakosokat, az elszármazottakat és minden kedves érdeklődőt családjával együtt.

Ünnepeljünk együtt, készüljünk az év legszebb ünnepére a Karácsonyra, s legyünk részesei a közösen eltöltött délután és est örömteli élményének,  az ünnepvárás varázslatának.

Boldog Karácsonyt Boldogháza!

Faluvédő és Szépítő Egyesület