Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Utca szépségverseny

A Faluvédő és Szépítő Egyesület Utca szépségversenyt hirdet a község lakói számára „Virágos Boldogházáért” címmel. A versenyen számítunk a lakosság együttműködésére, minden utca és ingatlan részvételére.

Elnyerhető címek a verseny során:

  • Jászboldogháza virágos utcája
  • Jászboldogháza szép utcája
  • Szép Udvar

A nyertes utcák jutalma az utca elején elhelyezhető tábla „Jászboldogháza Virágos Utcája”, illetve „Jászboldogháza Szép Utcája”felirattal.

A nyertes ingatlanok tulajdonosai egy falon elhelyezhető kerámia táblát kapnak „Szép Udvar” felirattal. A Szép Udvar bírálásakor fő szempont a telek utcai részének állapota, illetve az udvar és utca rész esztétikus külseje, rendezettsége. Szeretnénk, ha minél több utcában találnánk ilyen házat!

Virágos Utca bírálási szempontja, hogy minél több virág díszítse az utca részt. Lehetne minél ötletesebb virágágyásokat csinálni, pl.: terméskőből, téglából, stb.

A Szép Utca bírálási szempontja, hogy az utca összképe rendezett, tiszta, igényes külsőt mutasson. 5 fős bíráló bizottság fog dönteni az utcák és ingatlanok kiválasztásánál. Elbírálás időpontja: 2010. május 30. Az eredményhirdetésre 2010. június 5-én tartandó Falunapon kerül sor. Kérjük az elhanyagolt porták tulajdonosait, hogy rendezzék az utcarészt, ne rontsák az esélyét a versenyben résztvevő utcabélieknek. Kérjük a néhány éve utcaszépítésre kiadott faládákat az utcán, helyezzék el. Szeretnénk, ha minden utcában lenne egy lelkes ember, aki az ott lakókat bíztatná, kedvet csinálna a szépítésre, hozzásegítené az utcát az eredményes szerepléshez. Jó munkát, sok sikert kívánunk a verseny folyamán.

Faluvédő és Szépítő Egyesület