Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Világító ablakok

Kedves Boldogházi Lakosok!

Sokuknak ismerős lehet ez a kép, melyen sok-sok díszített és kivilágított ablak látható. Eltelt egy év, és mivel tavaly nagy népszerűségnek örvendett, ezért a Faluvédő és Szépítő Egyesület és Jászboldogháza Községi Önkormányzat úgy döntött idén ismét meghirdeti az „Adventi világító ablakok Jászboldogházán” játékot, ezzel is növelve az ünnepvárás hangulatát. 

A játék szabályai nem változtak. Ismét várjuk 24 önkéntes jelentkezését, aki vállalja, hogy december 1-24. egy-egy napján feldíszíti a háza egyik ablakát oly módon, hogy a díszítés és a szám az utcáról is jól látható, felismerhető legyen, és ki legyen világítva az adott napon este 17-20 óráig. Az első 24 jelentkező közül azt, hogy melyik napon kire jut az ablak díszítése, világítása, sorsolás útján fogjuk eldönteni.

Ezzel egy időben szeretnénk két játékra is felhívni a figyelmet.

  • Egyrészt a legtöbb díszített ablakot megtaláló, és arról fényképet a napi Facebook felhívás alá feltöltő jutalomban részesül. Minden reggel egy kis segítséget kapnak a felfedezők, hogy merre induljanak el aznap este a legfrissebb világító ablakot keresni, ez alá kérnénk majd a képeket feltölteni. Figyelem! Csak az aznapi feltöltést fogadjuk el!
  • Másrészt a község lakossága szavazhat a legötletesebb, legdíszesebb ablakra 2022. december 24-28-ig a megadott a felhíváshoz kapcsolódóan indított szavazáson.

A két játékon a legjobban teljesítők kis ajándékban részesülnek. J

Várjuk a dekorálásra az önkéntesek jelentkezését 2022. november 28-ig a Faluvédő és Szépítő Egyesület Jászboldogháza és a Könyvtár Facebook oldalán, vagy Szemes-Csecselics Hajnalkánál a 06-30/4836-795 telefonszámon, a szemescsecselicshajnalka@gmail.com email címen  ahol további információkat is lehet kérni a játékokról.

Várjuk a karácsonyt közösen, ünnepi díszbe öltöztetve nem csak az ablakokat, hanem a szíveket is!

Faluvédő és Szépítő Egyesület Jászboldogháza
Jászboldogháza Községi Önkormányzat