Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Búcsú

„A legpokolibb érzés eljönni valahonnan, ahol ottmarad a szíved.”
Borsa Brown

2013. január 1. Ezen a napon kezdtem el dolgozni Jászboldogházán, mint helyettesítő jegyző, majd 2013. március 1. napjától – már a frissen megalakult Jászteleki Közös Önkormányzati Hivatal jegyzőjeként – dolgoztam a településen.

Az eltelt 8 év olyan volt, mint egy házasság. Voltak jó és rossz pillanatok, voltak viták és voltak egyetértéssel teli munkanapok. Voltak ünnepek és voltak szomorú, rossz napok. Mindezektől függetlenül, vagy talán éppen ezek által, a kapocs egyre szorosabb lett köztem és az itt élők között.

Vannak házasságok, amelyek nem a házastársak miatt, hanem a külső körülmények következtében végződnek válással. Az én házasságom Jászboldogházával így, és most ér véget. Egyikünk sem tehet róla, de ettől még nem fáj kevésbé. Az élet elsodor egymástól minket.

Nagyon szépen megköszönöm mindazt a bizalmat, melyet érkezésemkor kaptam. Köszönöm az itt dolgozó kollégáim munkáját, segítségét abban, hogy a hivatal a mai napig jól működik.
Külön köszönöm a Polgármester Úr támogatását, bizalmát és a közös munkát.

Köszönöm az itt élők bizalmát, támogatását, és időnként a kritikáját. Több és jobb lettem általa.

2021. október 15. napjával áthelyezéssel elhagyom a Jászteleki Közös Önkormányzati Hivatalt abban a reményben, hogy ha időnként eljövök Jászboldogházára, mosollyal fogadnak majd.

Őszinte szívvel kívánom, hogy Jászboldogháza töretlenül fejlődjön tovább és az itt élők jól érezzék magukat a településen.

Remélem, jó szívvel emlékeznek majd rám, mint a Jászteleki Közös Önkormányzati Hivatal első jegyzőjére.

Dr. Dinai Zoltán jegyző