Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Karate hírek

A Kyo-Hungária Se szervezésében Nyíradonyban került megrendezésre az I. Kyo Kupa. Senpai Tokaji Norbi csapata kitűnő rendezéssel egy rendkívül szép és impozáns csarnokba vitte a versenyt.

A Jászberényi Yakuzák Se-t Szarvas Szilárd, Simon Norbert, Mező Lili, Gál Barnabás, Móczó Milán, Honti Péter, Bordás Sándor, Csikós Nikolett, Csibra Barnabás, Szajka Bendegúz, Treba Kira, Lendvai László, Palásti Kristóf, Zana Zoltán, Kerekes Réka, Szegedi Gábor képviselték.

Réka és Zolika az utóbbi időben rengeteget fejlődött. Réka idén korcsoportot váltott ami igen nagy kihívásokkal jár számára. A diákolimpia döntőn meg is tapasztalta a jelentősen magasabb szintet, amit ez a korcsoport képvisel. Az akkori kudarc azonban nem tántorította el Rékát. Számos plusz edzéssel készült a mostani versenyre és meg is lett az eredménye. Réka II. helyezése nem csak azért értékes mert ezüst érmet szerzett, hanem mert eddigi versenyei közül most kapta a legnehezebb ellenfeleket. Egyedül klubtársa, Mező Lili tudta csak legyőzni akivel együtt készültek a versenyre.

Zana Zoli is sok edzésmunkát fektetett a felkészülésbe és jelentősen javul, versenyről versenyre. A diákolimpia döntő neki sem jött össze, de hasonlóan Rékához Őt is komolyabb edzésmunkára késztette az akkori kudarc. Zoli kéztechnikája határozott fejlődést mutat és aha védekezést is hasonlóképpen tudjuk fejleszteni hamarosan eredményeket hozhat a befektetett munka.

A versenyen készült fotók a galériában találhatóak.

Készülünk a tavaszi szezon utolsó versenyére a Tarjáni Kupára Május 19-én.

Borics Zsolt