Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Köszönjük!

Örömmel adunk tájékoztatást arról, hogy az Alavander (Túróczi) kereszt felújítására indult adománygyűjtés igen szép eredményeket hozott már eddig is. A szükséges költség nagy része rendelkezésre áll, ezért tavasszal elkezdődhet a kereszt újjáépítése. A munkára Szabó Csaba kőszobrászt kértünk fel. Nyár végén – talán az elszármazottak találkozóján – sor kerülhet a kereszt felszentelésére.

Az adománygyűjtés folytatódik, és az utolsó szakaszához érkezett. Aki még szeretne hozzájárulni az újjáépítés és a tereprendezés költségeihez, megteheti a helyi takarékszövetkezet pénztáránál, vagy átutalással a Jász Takarékszövetkezet Jászboldogházi Kirendeltségén vezetett  69500194-32244553számú számlán. A szövegben kérjük, szíveskedjék megjelölni: Kereszt felújításra. Az adományok befizethetők Kispálné Baranyi Arankánál is. Szándékát a 06-57-460-142vezetékes, illetve a06-70-379-8177mobilszámán jelezheti.

A jó idő beköszöntével a tereprendezéshez szükségünk lesz szorgos kezű emberekre és gépi erőre is. Ez irányú felajánlásokat is örömmel fogadunk.

Ezúton is hálásan köszönünk minden önzetlen adományt, amellyel a boldogháziak és elszármazottak az első szóra lelkesen csatlakoztak ehhez a szép kezdeményezéshez.

Köszönjük, hogy az Önök segítségével hamarosan ismét állni fog községünk legrégebbi vallási emléke a régi helyén, a szolnoki út mellett.

A szervezők nevében:
Kispálné Baranyi Aranka