Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Polgármesteri tájékoztató

Magyarország Kormánya a 40/2020. (III. 11.) Korm. rendeletében a veszélyhelyzet kihirdetéséről döntött, mellyel összefüggésben a Jászboldogháza Községi Önkormányzat Intézményeinek működésével kapcsolatban az alábbi tájékoztatást adom:

A Jászboldogházi Mesevár Óvoda ügyeleti rendszerben működik. A kialakult veszélyhelyzetre tekintettel javasoljuk – amennyiben megoldható – a gyermekek otthon tartását. Amennyiben a gyermeke otthoni felügyelete nem megoldható, kérelem esetén biztosítjuk a gyermek(ek) óvodai ellátását.

Az óvodai ellátással kapcsolatos kérelmüket elektronikus úton írásban, vagy telefonos üzenetben kérjük Sósné Baráth Erika óvodavezető részére eljuttatni.
Telefon, sms: 70/372 7347
E-mail: ovoda@jaszboldoghaza.hu
Vagy messenger üzenetben Sósné Baráth Erikának

A Jászboldogházi Konyha továbbra is működik. A gyermekétkeztetést (óvodások és iskolások) az önkormányzat továbbra is biztosítja, az azt igénylők részére. Az ételt azonban az étkezőben nem lehet elfogyasztani, azt ételhordóban kell elszállítani.

Ugyancsak biztosítja a Konyha továbbra is a szociális és vendégétkeztetést a korábbiak szerint, azonban itt is igaz, hogy az ételt csak elvitelre tudják biztosítani, az étkezőben történő elfogyasztására nincsen lehetőség.

Az étkezés megrendelését Ráczné Baráth Andrea konyhavezetőnél adják le, azonban a lehetőség szerint első sorban elektronikus vagy telefonos úton.
Telefon: 57/460-060, 30/451-7800
E-mail: iskolakonyha@jaszboldoghaza.hu

A veszélyhelyzet időtartama alatt az önkormányzati intézményekben csoportos rendezvényt, foglalkozást tartani nem lehet. Csoportos rendezvények, programok szervezését önkormányzati intézményeken, épületeken kívül sem javasoljuk!

Kérem, vigyázzanak magukra és vigyázzunk egymásra!

Türelmüket, megértésüket köszönöm!

Szűcs Lajos
polgármester