Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Sportfoglalkozások újraindítása

Tisztelettel szeretnénk felhívni figyelmüket arra, hogy a 194/2021. (IV. 26.) Korm. rendelet értelmében a 2020 novemberében bezárt szabadidős létesítmények (így különösen állatkertek, vadasparkok, múzeumok, színházak, mozik, könyvtárak, edző- és fitnesz termek, sportlétesítmények) a koronavírus ellen védett személyeknek és a felügyeletük alatt lévő kiskorúaknak újra látogathatóak.

Ennek értelmében a sportfoglalkozások a „Humán szolgáltatások fejlesztése a Jászberényi kistérségben” című EFOP1.5.3.-16-2017-00019 azonosító számú projekt „Rendszeres, életvitelszerűen biztosított testmozgás” program keretein belül folytatódhatnak.

A védettségi igazolványt a közösségi térbe történő belépéskor kérjük bemutatni a sportoktatónak! A koronavírus elleni védettség igazolása során az érintett a védettségi igazolványon feltüntetett személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolvány bemutatására külön is felhívható.

A sportfoglalkozás alatt a koronavírus ellen védett személyek és a felügyeletük alatt lévő kiskorúak maszk viselésére nem kötelesek, de- a saját és mások egészségének megőrzése érdekében- továbbra is kérnénk a 1,5 méteres távolság megtartását és a kihelyezett fertőtlenítő használatát.

A sportfoglalkozások az alábbi helyeken és időpontokban kerülnek megrendezésre a 19. héttől:

Nippon Zengo: Hétfőként 18:00 órától Művelődési Házban

TRX: Keddenként 18:00 órától a Sportcsarnokban

Jóga: Szerdánként 18:30-tól újra az ebédlő feletti közösségi térben

Gerinctorna: megszűnt

Kérdés esetén a 06-30/4836-795 telefonszámon Szemes- Csecselics Hajnalkánál, vagy az edzőknél lehet érdeklődni.

Jó mozgást kívánunk mindenkinek!