Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Újra látogatható a könyvtár!

Kedves Jászboldogházi Lakosok!

Tisztelettel szeretném felhívni figyelmüket arra, hogy a 194/2021. (IV. 26.) Korm. rendelet értelmében a 2020 novemberében bezárt szabadidős létesítmények (így különösen állatkertek, vadasparkok, múzeumok, színházak, mozik, könyvtárak) a koronavírus ellen védett személyeknek és a felügyeletük alatt lévő kiskorúaknak újra látogathatóak.

A védettségi igazolványt a könyvtárba lépéskor kérném bemutatni. A koronavírus elleni védettség igazolása során az érintett a védettségi igazolványon feltüntetett személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolvány bemutatására külön is felhívható.

A könyvtár használat alatt a koronavírus ellen védett személyek és a felügyeletük alatt lévő kiskorúak maszk viselésére nem kötelesek, de – a saját és mások egészségének megőrzése érdekében – továbbra is kérném a 1,5 méteres távolság megtartását és a kihelyezett fertőtlenítő használatát.

Védettségi igazolvánnyal nem rendelkező lakosoknak ezután is lehetősége van kérni a könyvek összekészítését és átadását a következő elérhetőségeken: konyvtar@jaszboldoghaza.hu email címen, és a 06-30/4836-795 telefonszámon.

A könyvtár új nyitvatartása:

Hétfő és Kedd: Zárva

Szerda és Csütörtök: 8:00-12:00 – 12:20-17:00

Péntek: 8:00-12:00 – 12:20-15:00

Köszönöm együttműködésüket!

Várom szeretettel az olvasókat!

Szemes-Csecselics Hajnalka