Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Tanuljon és szerezzen egyetemi diplomát Szolnokon!

Jelentkezzen a Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kara által keresztfélévben meghirdetett Vállalkozásfejlesztési mesterszakra!

A képzés célja vállalkozásfejlesztési szakemberek képzése, akik nemzetközi összehasonlításban is versenyképes, korszerű és magas színvonalú elsajátított elméleti és módszertani ismeretanyag birtokában képesek elsősorban kis- és középvállalkozások, vagy egyéb gazdálkodó szervezetek tevékenységének elemzésére és komplex fejlesztési feladatainak megoldására. A vállalkozásfejlesztési (innovációs) elméleti és módszertani üzleti ismereteik, a tudatosan fejlesztett vezetői készségek és képességek birtokában alkalmasak kis- és középvállalkozások alapítására, működtetési kérdéseinek megoldására, működtetésük érdekében tanácsadásra, valamint a hazai és a nemzetközi gazdasági élet különböző területein közép- és felsővezetői feladatok ellátására is.

Felkészültek tanulmányaik doktori képzésben történő folytatására. A képzés a Debreceni Egyetem Szolnok Campusán is meghirdetésre került!

A jelentkezési határidő 2020. november 15. A képzésre, a szakra jelentkezni a felvi.hu oldalon lehet.

Tanuljon és szerezzen egyetemi diplomát Szolnokon!

Debreceni Egyetem
Gazdaságtudományi Kar
Szolnoki Campus