Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Településképi rendelet módosítás

Tájékoztatom Jászboldogháza Község tisztelt lakosságát, a civil, érdekképviseleti és gazdálkodó szervezeteket, valamint a településen működő elismert egyházakat, mint partnereket, hogy Jászboldogháza Község Önkormányzata a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI. 8.) Kormányrendelet alapján a Kormányhivatal tájékoztatása és a településképi rendelettel kapcsolatos jogszabályok változása miatt, valamint a településképi rendelet településképi szempontból meghatározó területére vonatkozó előírás pontosítása miatt módosítja a településképi rendeletet.

A veszélyhelyzettel összefüggő átmeneti átmeneti szabályokról szóló 2021. évi XCIX törvény, valamint a a veszélyhelyzet ideje alatt egyes településfejlesztési, településrendezési és településkép-védelmi szabályok eltérő alkalmazásáról szóló 546/2020. (XII. 2.) korm. rendelet alapján, értesítjük a Tisztelt Partnereket, hogy lakossági tájékoztatásunk kizárólag elektronikus úton történik.

A településképi rendelet módosítás véleményezési dokumentációja elkészült, mely a község honlapján az alábbi linken érhető el:

Településképi rendelet módosítás tervezet

Javaslataikat, észrevételeiket a közzétételt követő 21 napban, azaz 2022. február 21 – 2022. március 14 -ig kizárólag elektronikus úton a jegyzo@jaszboldoghaza.hu e-mail címen várjuk.

Joó-Kovács Balázs
alpolgármester