Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

2011. évi háziverseny

A Jászberényi Yakuzák SE  életének újabb fontos eseményén vehetett részt a jászboldogházi dojo szinte minden tagja. Február 6-án a Nagykátai Sportcsarnokban – ami egyébként nagyon szép és színvonalas épület – került megrendezésre a 2011. évi Háziverseny, ami a Jászberényi Yakuzák SE jászberényi, nagykátai és jászboldogházi dojo gyermek és serdülő versenyzői között zajlott le.

A gyerekek nagy izgalommal készültek, hiszen legtöbbjüknek ez volt az első küzdelme, amit versenykörülmények között vívhatott – értem ezalatt, hogy bírók közreműködésével, pontozásos rendszerben, egyszerre három tatamin zajló küzdelemben helyezést lehetett elérni. Bár a hangsúly nem a helyezés elérésén volt, hanem a versenyrutin megszerzésén, a versenydrukk legyőzésén volt.
És a gyerekek fantasztikusat teljesítettek! Mindenki a tőle telhető legtöbbet mutatta meg, a kicsik pacsipartyban, a nagyobbak küzdelemben.

Majd az összes gyermek nagyon szép emléklapot és aranyérmet kapott a részvételért, amit aztán büszkén mutogattak az őket elkísérő szüleiknek. Maga a szervezés is dícséretet érdemel, hiszen zökkenésmentesen, mindenre kiterjedő figyelemmel bonyolították le sensei Agócs Tibor és segítői.

Talán elmondhatom szülőtársaim és a gyerekek nevében, hogy nagyon jól éreztük magunkat, láthattuk, hogy a gyerekek mennyit fejlődtek az eltelt idő alatt. Izgalommal várjuk a folytatást is, a következő hétvégét, amikor sor kerül a Téli Bentalvós Edzőtáborra Jászberényben, majd febr. 19-én a Hajdúszoboszlón megrendezésre kerülő Diákolimpiai selejtezőt!

A verseny fotói a galériában!

Kerekesné Kövér Bernadett szülő