Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Háziverseny 2012 Jászboldogháza, 110 versenyzővel …

Több hetes előkészület előzte meg a 2012. évi egyesületi háziversenyünket. A jászboldogházi csapat Simon Orsi és Borics Zsolti vezetésével valamint nagy szülői összefogással a lehető legjobb körülményeket biztosították a színvonalas megrendezéshez. A szépen berendezett, tágas teremben 4 tatamin folyhattak a küzdelmek.

A 110 versenyző sorsolása háromféle lebonyolítási rendszerben, az ún. dupla KO rendszerben, teljes körmérkőzésben és vegyes rendszerben történt. Az a 40 fő, akik a Diákolimpián indulnak, az országos szabály szerint küzdöttek, a többiek pozitív sikerélményt nyújtó versenyszabályokban mérhették össze erejüket.

A pacsi-party a legkisebbeknek ismét nagy sikert aratott. Sensei Tóth Ivett látta el a főbírói teendőket és a bírók egységes piros színű ingben az egyesület logóival hímezve, harmonizálva az egyesület arculatával, végezték a bírói munkákat. A csarnokban hangulatos elrendezés és „családias” légkör várta a kezdést. A  versenyre ellátogatott sensei Bódi István és kedvese Ági is, valamint shihan Karmazin György és felesége, valamint Szűcs Lajos Jászboldogháza polgármestere is. Shihan Karmazin szemléletes köszöntőjében rávilágított a siker kulcsára.

A verseny kiírt előzetes programját betartva, délután 3-kor már minden résztvevő nyakában ott lógott az érem és nézegethette a verseny emléklapját. A diákolimpiai indulóknak remek gyakorlási lehetőség volt a jövő hétvégi selejtezőre, a többiek számára pedig igazi élményt adó szárnypróbálgatás és tapasztalás volt a tegnapi nap. Megérte dolgozni az előkészítő csoportokban, mert évről évre többen pótolják után a versenyzői létszámot, így ebben az évben is sokan kezdik el a versenyzést.

„Örülök, hogy így sikerült ez a hétvége és ilyen prominens vendégeink voltak. Úgy gondolom mindegy ki nyert ezen a hétvégén, mindenki nyert.”

A versenyen készült fotók megtekintéséhez kattints ide!

sensei Agócs Tibor