Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

HVS felülvizsgálat – tájékoztató fórum

Elindult az Új Magyarország Vidékfejlesztési Programja (ÚMVP) keretében a Helyi Vidékfejlesztési Stratégia (HVS) felülvizsgálata. A lakosság számára a stratégiai tervezésben aktív szerepet kíván biztosítani a Jászsági Kistérségi Helyi Közösség Egyesülete LEADER Helyi Akciócsoport (HACS).

Meghívó

HVS felülvizsgálat – tájékoztató fórumra

Az Jászsági Kistérségi Helyi Közösség Egyesülete munkaszervezete tisztelettel meghívja Önt a Helyi Vidékfejlesztési Stratégia (HVS) felülvizsgálatával kapcsolatos Tájékoztató Fórumára, melyet az alábbi helyszínen és időpontban tartunk:

Helyszín: Polgármesteri Hivatal (5144Jászboldogháza Rákóczi út 27.)

Időpont:2011.02.23. (szerda) 15 óra

A Helyi Vidékfejlesztési Stratégia (HVS) a vidékfejlesztési akciócsoportok tervezési folyamata során létrejövő komplex fejlesztési terv. A HVS tartalmazza a térség jelenlegi helyzetének elemzését, a térség jövőképét, főbb célkitűzéseket, valamint a térség fejlesztésére irányuló intézkedéséket és az azokhoz rendelhető pénzügyi forrást. Ez alapján várhatóak a 2011-2013 közötti időszakban megjelenő helyi pályázati kiírások!

Cél: a helyi fejlesztési igények ismételt felmérése, a világban és hazánkban zajló gazdasági folyamatokhoz való illeszkedés biztosítása, az egyesület által elkészített anyag aktualizálása, a 2008. év óta jelentkező fejlesztési igények összegyűjtése, beillesztése a helyi stratégiába.

A stratégiai tervezésben a lakosság projektötletek megküldésével és a már rendelkezésre álló anyagok véleményezésével vehet részt. A projektötleteket és a véleményeket a Helyi Akciócsoport munkaszervezetének irodájában lehet leadni (5130 Jászapáti, Tompa Mihály utca 2.) vagy postai úton küldheti meg számunkra. (Formanyomtatványok megtalálhatóak a www.jkhk.hu oldalon.)

A HVS felülvizsgálata a LEADER program végrehajtás sikerének fontos része! Számítunk megjelenésére, várjuk véleményét, javaslatait, projektötleteit!

2011. február 18.

Jászsági Kistérségi Helyi Közösség Egyesülete munkaszervezete

Iroda: 5130 Jászapáti, Tompa Mihály utca 2.
Tel:06-57/443-570, 06-30/600-4818